Team 2

Uniek en alleen bij IFM > uw Meerwaarde, meer Schoon & Luxe met ons Team 2

Geen ander bedrijf heeft een ‘Team’ 2 waarvan u automatisch vanzelf gebruik maakt. Bij IFM is dit vanzelfsprekend > GRATIS inbegrepen. Al die zaken waar u zich niet mee wilt bezighouden, dat controleren, bijvullen/vernieuwen > nemen wij wel gelijk even mee, want we zijn er toch al tijdens de schoonmaak of als we middelen na/bijvullen voor uw organisatie. Controle +levering + gemak + optimalisatie, da’s ons Team 2. Geen “voorwerksters” maar MEEwerkers. Al onze leveringen zijn van Topkwaliteit: accessoires en hygienemiddelen met absoluut de laagste prijzen.

We zorgen ECHT voor u. Als wij uw pand verzorgen geniet u van ons team 2; één van de vele extra’s die bij IFM standaard zijn inbegrepen:

Inclusief zijn gebruik van alle middelen en machines die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Da’s dus gelijk ineens klaar met de schoonmaak.
Tijdens de herfst komen we even langs met de Bladblazer zodat uw entree en voorpui er weer optimaal representatief uitzien.
U ontvangt een Plattegrond van uw bedrijf met werkprocessen die specifiek voor uw pand van toepassing zijn.
U ontvangt een Overzicht van de gewerkte dagen waarop we afvinken zodat u in één oogopslag ziet wanneer men is geweest.
Is het onder uw bureautafels een puinhoop met al die vele kabels ? Wij lossen het op met het implementeren van ‘n goed kabelgoot-systeem. Zo trapt uw medewerker niet langzaam de kabels kapot, en ook trekt uw schoonmaakster de kabels niet kapot tijdens het stofzuigen.
Gratis touch-up verven van witte muren zodat krassen netjes zijn opgelost en het er allemaal weer STRAK uitziet.
Cement-resten in bijvoorbeeld toilet worden miniem weggewerkt zodat de lijnen er strak en fris uitzien.
Koopt u onze sanitaire middelen ? Dan zijn LEVERINGEN en BIJVULLEN door het schoonmaak-team gratis inbegrepen.
Hand- en theedoeken wassen we netjes voor u, en da’s vanzelfsprekend inclusief halen en brengen.
Het eerste jaar heeft u recht op 1 dag gratis een Leen-auto indien u met pech komt te staan. U betaalt alleen de benzine.

Calamiteiten? Hans lost ‘t op: Eén belletje en we zijn er al, geen rare voorrijkosten of-wat-ook, we pakken ‘t aan en lossen ‘t op.

Alles facilitair binnen uw bedrijf lekker op automatisch > We regelen alles zodat u er geen omkijken meer naar heeft, Zit meestal (redelijkerwijs) gewoon inbegrepen bij de prijs > de laagstste prijs. Gewoon genieten van ‘ouderwetse’ IFM Top-kwaliteit.

“Even Hans Whatsappen” Direct contact zoals het hoort, onder uw knop, da’s lekker makkelijk.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat