Over ons

Schoonmaak en Facilitair, onze veelzijdige business… en dat met trots al sinds 25 jaar.

Wat we doen, elke dag, onze passie. Duurzaam ? Wij zijn automatisch het meest Duurzame Facilitair bedrijf met de meest optimale werkwijze die bij uw bedrijf past.

Meerwaarde betekent dat u meer uren krijgt, optimale diensten en producten die helemaal bij u passen.

– Schoonmaak voor elk bedrijf (van reusachtig groot tot XS klein) en in sommige gevallen ook schoonmaak bij particulier thuis

– Vloeronderhoud en gevelonderhoud binnen & buiten

– Glasbewassing

– Opleveringen van bouwprojecten

– Tuinonderhoud

– Levering van alle Sanitaire middelen en andere accessoires voor de facilitaire dienst

– Afval verwijderen/recyclen (afvoeren)

– Klusjes-, Electra- en onderhoudswerkzaamheden (i.s.m. partnerbedrijf)

– Advertentieborden plaatsen/onderhouden/vervangen

– Computer- en serverreiniging

– Calamiteiten (Brand/ en Waterschade) en Ontruimingen

– Auto-reiniging.

Even voorstellen

Mijn naam is Hans Teunisse, samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in het bourgondische – gezellige – ‘s-Hertogenbosch. Zit u met uw bedrijf in ‘s-Hertogenbosch of in de omgeving van zo’n straal rondom ‘n half uurtje rijden van Den Bosch? Dan kunt u mij inschakelen voor het interieurverzorgen van uw pand, de schoonmaak, glasbewassing en facilitaire diensten inclusief alle klus- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw bedrijf(swoning).

IFM-Facilitair B.V. is versie 2.0 van Interieurverzorging RAPID B.V., die al sinds 1994 haar goede sporen heeft verdient door heel Nederland. We zitten sinds die tijd (2010) nog steeds aan de Siloweg met ons Kantoor en Loods. Al sinds het begin werken we voor dezelfde klanten, en dan moet je wel iets goed doen, vooral ook omdat we continue blijven werken aan de laagste prijzen. We hebben veel ervaring opgedaan in de verschillende disciplines die komen kijken bij het interieurverzorgen en onderhouden van bedrijven en alles daar omheen. Met onze facilitaire ervaring op zak loopt alles soepel rondom uw bedrijf, binnen en buiten. We gaan verder en leveren bovenop de interieurverzorging echte Meerwaarde met dat stukje facilitair.
IFM staat voor gegarandeerde tevredenheid of uw geld terug.

We houden van ons werk, en doen de meest uiteenlopende ‘dingen’. Als klein familiebedrijf heeft u één vertrouwd aanspreekpunt en één persoon waarmee u afspraken maakt. Met altijd alles vooraf helder bevestigd via email of WhatsApp.

U kunt mij benaderen voor de interieurverzorging van uw pand. Maar we leveren ook alles wat daarbij hoort, van sanitaire middelen tot electro- en kluswerk maar buiten uw pand verzorgen we ook het Groenonderhoud. Zo zijn we bijvoorbeeld al vele jaren de exclusieve schoonmaakpartner van FC Den Bosch. Met een belletje weet u meteen waar u aan toe bent, we staan dag en nacht voor u klaar. Ook in het geval van Calamiteiten hebben we de machines in huis om u uit de problemen te helpen.

Nieuwsgierig geworden naar wat IFM voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op om uw wensen en behoeften aan te geven. Ik sta voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf er 24/7 helemaal perfect bij ligt, geheel naar uw wensen.

Specialisaties:

 • Interieurverzorging
 • Leveringen van Sanitaire middelen
 • (Bouw)Opleveringen
 • Glasbewassing
 • Electro-werk
 • Klussen
 • Groen-onderhoud
 • IT hardware-diensten
 • Verhuizingen
 • (Pallet-)Opslag
 • Transport
 • Trappenhal en Parkeerplaats schoonmaak

Van alles wat we doen, genieten we, elke dag. Neem dus nu met ons contact op, wij regelen dan de rest.

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat