strategische_samenwerking

Welkom bij IFM-Facilitair, hierbij mijn SamenwerkingsAanbod:
Ik zoek Langetermijn Samenwerking met voor ZZPers en/of MKB bedrijven die in de problemen zijn gekomen met klantverlies vanwege de Corona ontwikkelingen.
Je business heeft een goed concept en je wilt je bedrijf behouden omdat het in afgeslankte vorm toch (nog) flink potentieel heeft. Je realiseert je dat terugschalen de beste strategie is om je zo opnieuw te kunnen positioneren voor groei in 2021.

Ik ben IFM-Facilitair (Hans), een familiebedrijf dat sinds 2013 schoonmaak en facilitair verzorgt voor haar klanten. Maar we gaan veel langer terug in de tijd. Onze business is licht gegroeid sinds Corona, onze facilitaire tak heeft recentelijk flink extra diensten en producten/middelen geleverd voor de nieuwe 1,5-meter economie. Kantoor en Loods: Siloweg 632 op ind. de Rietvelden, vlakbij de Sligro/A59.
Ik werk op afstand (in mijn kantoor 7 staan complete bureau’s klaar, ongebruikt). Mijn loods is momenteel nog gedeeltelijk in gebruik voor Prive, maar binnenkort is de helft beschikbaar.

De tijd voor samenwerking is nu goed/gunstig; we kunnen mijn Kantoor en Loodsruimte delen en kijken hoe en waar we verder strategisch optimaal elkaar kunnen versterken (helpen).
Geloof jij in jezelf – heb je een eerzaam Karakter – en wil je voor jouw familie en bedrijf bouwen aan een goede toekomst, dan bel je me nu op: 06-415 90 602

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat