Onze Belofte

IFM gaat NIET mee in de onzin van het “verkeerd verleggen” van werkdruk van personeel door het inzetten van zwaardere Chemische middelen (leidt voornamelijk tot zware ziekten van mens en dier). Schoonmaak is en blijft altijd een optimale BALANS/COMBINATIE van het juist inzetten van zowel personeel, materialen, alswel chemie-mix, temperatuur, pressie (druk), tijd, precisie > allemaal sleutel-factoren die met elkaar verbonden zijn en waarop niet kan worden “bezuinigd”. IFM werkt volgens de 1-2-3-schoon methode die optimaliseert en zo bereiken we BALANS.

IFM gaat NIET mee in de onzin van het door de regering ingestelde CAO-artikel 38. Wij nemen NIMMER slecht personeel mee over, we hebben de oplossing toe die  wel  echt voor U werkt.

IFM werkt. We staan STERK in allerlei vormen van schoonmaak + diensten. We zorgen ervoor dat ‘uw tent’ doordraait, optimaal tot in de puntjes. Wij weten HOE VOORNAAM de zogenaamde “hoeken, kieren en gaatjes” zijn, wij  GAAN VERDER daar waar anderen ‘geen tijd voor hebben/maken’. Wij bieden optimale zorg en onderhouden alles tot in de puntjes.

IFM werkt goed & goedkoop > sinds 2011 hebben we GEEN PRIJSVERHOGING meer door hoeven te berekenen, en nog steeds zijn we een gezond en bloeiend bedrijf. Trots verwennen we onze zeer-gewaardeerde clienten met een robuust systeem waar u “U” tegen zegt. En dat met de BESTE Prijzen.

IFM-garantie > Tevreden of niet betalen. U moet dit natuurlijk wel eerst aangeven indien het niet vlot zoals u wenst. Alles draait uiteindelijk geheel om uw pand in meest optimale staat. Zowel voor u als voor ons. Loopt ‘t gezamelijk niet naar beider wens, dan stoppen we er beter samen mee en hoewel we ‘t niet denken bent u dan VRIJ om een andere schoonmaakpartner te zoeken die bij u past. Dus de overeenkomst mag u ten alle tijden gewoon opzeggen, geen probleem. (Gaarne houden we dan wel een 4-wekelijkse period aan voor de optimale boekhouding.)

IFM heeft die ideale GEZONDE werkwijzen voor het beste resultaat voor Mens en Natuur, en al helemaal voor uw portemonee en core-business van uw bedrijf.

IFM werkt met MENSEN, (Lees: ‘n betrouwbare Familie), en al helemaal niet met ‘onbetrouwbaar volk’. Onze mensen werken op de enige optimale werkwijze (wij zetten tandenborstel en plamuurmesje in waar nodig).

IFM let op de kleine details, Hans houdt van optimalisatie & perfectie; samen vinden we de juiste harmonie en balans van elk proces en bij elke relatie. Processen worden netjes omschreven en alle documentatie staat begrijpelijk beschreven (dit alles eigendom van elke klant).

IFM heeft niet de wens om een “grote multinational” te worden, maar IFM volgt een eigen koers die werkt voor de Klanten. Liever voegen we waarde toe aan goede bedrijven; dat doen we vanuit ons hart, en voor de lange termijn.

Schoon is de basis van alles goed; IFM zorgt daarvoor. Goed begint bij schoon, ECHT schoon, IFM zorgt daarvoor.

Als u zich in het bovenstaande kunt vinden, dan zijn we samen al goed op weg naar een voorspoedige, lange samenwerking met veel voordeel voor u.

Bel dan nu met Hans op 06-415 90 602, we zijn er voor u.