ONS VERHAAL

IFM-Facilitair B.V. of beter bekend als IFM is als schoonmaakbedrijf uitgegroeid tot een all-round Facilitair bedrijf. Een Familiebedrijf pur sang.

IFM-Facilitair B.V. is sinds 2013 de opvolging van het bekende regionale bedrijf RAPID Interieurverzorging B.V., dus nog steeds een Trots Bosch familiebedrijf. En dat blijft altijd zo. We zijn er voor u: Al meer dan 25 jaar schoonmaak, geoptimaliseerd, goed door echt goede mensen; met dan nog veel meer daarnaast, erbij.

We zijn gegroeid omdat we als bedrijf meedenken met elke klant. Vertrouw op een goede familie, op mensen die echt het beste wensen voor uw bedrijf, mensen die er voor u zijn. 

Onze Belofte.


IFM gaat NIET mee in de onzin van het zogenaamde "verleggen" van werkdruk van personeel door het inzetten van zwaardere Chemische middelen (leidt voornamelijk tot zware ziekten van mens en dier). Schoonmaak is en blijft altijd een optimale BALANS/COMBINATIE van het juist inzetten van zowel personeel, materialen, alswel chemie-mix, temperatuur, pressie (druk), tijd, precisie > allemaal sleutel-factoren die met elkaar verbonden zijn en waarop niet kan worden "bezuinigd". IFM processen en methodieken leiden tot BALANS en dus het meest optimale resultaat.

IFM gaat NIET mee in de onzin van het door de regering ingestelde CAO-artikel 38. Wij nemen NIMMER slecht personeel mee over, we hebben de oplossing toe die wel echt voor U werkt.

IFM werkt. We staan STERK in allerlei vormen van schoonmaak + diensten. We zorgen ervoor dat 'uw tent' doordraait, optimaal tot in de puntjes. Wij weten HOE VOORNAAM de zogenaamde "hoeken, kieren en gaatjes" zijn, wij  GAAN VERDER daar waar anderen 'geen tijd voor hebben/maken'. Wij bieden optimale zorg en onderhouden alles tot in de puntjes.

IFM werkt goed en goedkoop; 7 jaar lang geen prijsverhogingen doorberekenen, en nog steeds zijn we een gezond en bloeiend bedrijf. Trots verwennen we onze zeer-gewaardeerde clienten met een robuust systeem waar u "U" tegen zegt. En dat met de BESTE Prijzen.
IFM heeft die ideale GEZONDE werkwijzen voor het beste resultaat voor Mens en Natuur, en al helemaal voor uw portemonee en core-business van uw bedrijf. IFM werkt met Mensen, (Lees: 'n betrouwbare Familie), en al helemaal niet met 'onbetrouwbaar volk'. Onze mensen werken op de enige optimale werkwijze (wij zetten tandenborstel en plamuurmesje in waar nodig). IFM let op de kleine details, eigenaar Hans houdt van optimalisatie & perfectie; samen vinden we de juiste harmonie en balans van elk proces en bij elke relatie. Processen worden netjes omschreven en alle documentatie staat begrijpelijk beschreven (dit alles eigendom van elke klant).

IFM heeft niet de wens om een "grote multinational" te worden, maar IFM volgt een eigen koers die werkt voor de Klanten. Liever voegen we waarde toe aan goede bedrijven; dat doen we vanuit ons hart, en voor de lange termijn. Schoon is de basis van alles goed; IFM zorgt daarvoor. Goed begint bij schoon. Als u zich in het bovenstaande kunt vinden, dan zijn we samen al goed op weg naar een voorspoedige, lange samenwerking met veel voordeel voor u. Bel dan nu met Hans op 06-415 90 602, we zijn er voor u.


Aanbiedingen voor u